boks2

 

 

Relationel Koordination

 

Hvor gode er I til at samarbejde? Hvor koordinerede er I i praksis i forhold til organisationens mål og strategier? Arbejder I efter fælles mål? Er der tillid mellem ledelse og medarbejdere?

 

Virksomhedens eller organisationens evne til at spille sammen har afgørende betydning for bundlinjen. Både den økonomiske og den trivselsmæssige bundlinje. Relationel koordination er dog langt mere end medarbejdertrivsel. Det handler om at skabe en attraktiv organisation – for medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Kort sagt - det betaler sig at arbejde med de interne daglige relationelle processer!

 

 

Relationel koordination sætter fokus på det sociale liv, der binder organisationen sammen. Det er en forudsætning for de gode samarbejdsprocesser og en værdiskabende opgaveløsning.

Høj relationel koordination er en vigtig forudsætning for at kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og skabe en attraktiv arbejdsplads. Samtidig skal relationel koordination også have fokus på, hvordan vi spiller sammen med eksterne interessenter, og hvordan kunderne eller borgerne oplever organisationen.

 

 

Vi kan hjælpe med at..

 

  • Arbejde med begreberne omkring relationel koordination – og gøre dem værdiskabende i praksis

 

  • Designe processer til at udvikle høj relationel koordination i team's, afdelinger eller hele organisationen

 

  • Integrere arbejdet med relationel koordination i forhold til organisationens øvrige strategier

 

  • Fokusere på organisationens eksterne relationelle koordination via fokus på samspillet med organisationens eksterne interessenter som f.eks. frivillige..

 

 

Målgruppe

 

Organisationer, ledere, mellemledere, konsulenter, teamkoordinatorer og andre der arbejder med udvikling af opgaveløsningen på tværs af organisationen. Produktet kan leveres som forløb, workshop eller oplæg – tilpasset din organisation.

 

Få mere at vide

 

+45 3124 2474

curilux@curilux.dk

 

[Hjem]

 

© 2009 Curilux & Partners · Arne Jacobsens Allé 7 Ørestaden, 2300 København S · Tlf: +45 3124 2474