boks7

 

Kontakt os – det koster ikke noget at være nysgerrig..

 

 

Et ofte – og ganske rimeligt spørgsmål – vi høre stillet i konsulentbranchen er: Hvad kan en konsulent gøre for os?

 

Nu ved vi ikke, hvad andre konsulenter ”kan”, men en konsulent fra Curilux & Partners kan være med til at skabe et skarpt fokus på den primære organisatoriske opgave. Skabe mere professionalisme og bedre ledelse. Og dermed værdiskabelse til hele organisationen.

 

Som eksterne konsulenter er vi ikke en del af organisationen, og det giver os en særlig mulighed for at agere fra kanten af organisationen og derved se noget som organisationen ikke nødvendigvis selv kan se. Vi kommer ikke som ledelsens eller medarbejdernes forlængede arm. Vi arbejder som konsulenter med organisationens primære opgave og eksistensvilkår for øje.

 

Det er den korte version af, hvorfor det kan betale sig at kontakte Curilux & Partners, og få vores bud på, hvordan din organisation kan komme godt videre med det den er sat i verden for.

 

Vi håber dette besøg har givet dig lidt stof til eftertanke… Hvis du kunne tænke dig at komme i kontakt med nogle af vores tidligere kunder, for at få endnu et optik på det vi kan, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi vil da give dig et par kontaktoplysninger som du frit kan benytte dig af.

 

Tak for besøget!

 

Niels Buch Bergmann

Direktør og ejer af Curilux & Partners

 

 

[Hjem]

© 2009 Curilux & Partners · Arne Jacobsens Allé 7 Ørestaden, 2300 København S · Tlf: +45 3124 2474